Binnen

AquaRelax

Heeft u ook zo’n hectisch leven?

Vliegt u van hot naar her? Heeft u het gevoel geleefd te worden of wilt u een betere balans tussen lichaam en geest? Dan is Aquarelax de uitkomst voor u. AquaRelax wordt gegeven in water met een temperatuur van 32 graden, waarin het lichaam zich volledig kan ontspannen en waarin u helemaal tot rust komt.

Door de afwisseling van statische, vloeiende en gecontroleerde oefeningen ontstaat een betere lichaamshouding en worden spanningen ontladen en dat samen leidt tot een verbetering van de algehele fysieke en emotionele fitheid. Bent u zwanger of heeft u een lichamelijke beperking, bent u sportief of niet sportief? U hoeft geen zwemwonder te zijn om mee te doen. AquaRelax is geschikt voor iedereen.

Maak je gebruik van de Aqua ClubCard? Dan mag je maximaal 2 keer direct achter elkaar deelnemen aan een Aquasport. Zo houden we genoeg plek voor iedereen om deel te nemen aan de Aquasporten.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding

Tarieven

Los ticket Aquasporten
10,50
10-badenkaart Aquasporten
90,00
Aqua ClubCard
486,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
516,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.