Activiteiten worden grotendeels weer opgestart vanaf maandag 7 juni

Nieuws

Activiteiten worden grotendeels weer opgestart vanaf maandag 7 juni

Aquavaria - extra.jpg

Goed nieuws! Vanaf maandag 7 juni worden alle activiteiten weer grotendeels opgestart, reserveren op voorhand blijft verplicht.

Vrijdag 28 mei jl. heeft het kabinet nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. De derde stap van het openingsplan gaat in vanaf zaterdag 5 juni en is een stap in de goede richting. Om alles in goede banen te leiden zullen wij onze activiteiten grotendeels weer opstarten vanaf maandag vanaf 7 juni.

De basisregels, zoals thuis blijven bij klachten, 1,5 meter afstand houden tot anderen en veelvuldig handen wassen blijven onverminderd van kracht.

Let op: het wijzigen of annuleren van reserveringen is helaas niet mogelijk. Er vindt geen restitutie van betaalde reserveringen plaats. Heb je gereserveerd middels een AquaClubCard of meerbadenkaart? Er zal dan één tegoed van je kaart afgewaardeerd worden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.