Banenzwemmen vanaf 6 april weer mogelijk in het buitenbad

Nieuws

Banenzwemmen vanaf 6 april weer mogelijk in het buitenbad

Banenzwemmen - sport - header nieuw.jpg

Na een lange periode van sluiting van de zwembaden in Nijmegen kan vanaf dinsdag 6 april weer een baantje getrokken worden in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen-West.

Het banenzwemmen zal plaatsvinden binnen de geldende coronaregels. Zo kan er niet gedoucht worden en zal het omkleden op provisorische wijze buiten plaatsvinden. Wij willen je verzoeken thuis je badkleding alvast aan te doen. Ook zal de 1,5-meter-regel van toepassing zijn evenals alle andere bekende voorschriften. Het water in het buitenbassin wordt verwarmd naar 21°C. Wij streven ernaar om 21°C te halen, echter door de huidige weersomstandigheden is het op dit moment niet helemaal haalbaar. De ingang naar het buitenbad loopt via de poort aan de rechterkant van het gebouw. Banenzwemmen is mogelijk op doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 14.00 uur.

Je dient vooraf via de webshop een tijdblok van 45 minuten te reserveren en een ticket te kopen. Reserveren of een ticket kopen bij het zwembad is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor elke bezoeker met uitzondering van de Club Aqua-jaarkaarthouders en bezitters van een meerbadenkaart.

Vanaf donderdag 29 april is het reserveren voor meerbadenkaart-, AquaClubCard- en jaarkaarthouders in Sportfondsenbad Nijmegen-West gewijzigd. Ga naar de website van Sportfondsenbad Nijmegen-West, klik op “Reserveren & Tickets”, vervolgens op “Reserveer”. Klik vervolgens op ‘Inloggen’ bovenaan de site. Je vult je voor- en achternaam en je kaartnummer in.

Als het inloggen goed is gegaan, kun je de dag en tijd reserveren, waarna je je soort kaart waar (inloggen verplicht) € 0,00 achter staat kunt aanklikken. Reserveren per e-mail is vanaf 1 mei niet meer mogelijk.

Lukt het inloggen niet? Stuur dan een e-mail naar: reserveringen@sportfondsennijmegen.nl. Wij zullen het e.e.a nakijken en zenden je eventueel de juiste inloggegevens.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.