Banenzwemmen vanaf 6 april weer mogelijk in het buitenbad

Nieuws

Banenzwemmen vanaf 6 april weer mogelijk in het buitenbad

Banenzwemmen - sport - header nieuw.jpg

Na een lange periode van sluiting van de zwembaden in Nijmegen kan vanaf dinsdag 6 april weer een baantje getrokken worden in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen-West.

Het banenzwemmen zal plaatsvinden binnen de geldende coronaregels. Zo kan er niet gedoucht worden en zal het omkleden op provisorische wijze buiten plaatsvinden. Wij willen je verzoeken thuis je badkleding alvast aan te doen. Ook zal de 1,5-meter-regel van toepassing zijn evenals alle andere bekende voorschriften. Het water in het buitenbassin wordt verwarmd naar 21°C. Wij streven ernaar om 21°C te halen, echter door de huidige weersomstandigheden is het op dit moment niet helemaal haalbaar. De ingang naar het buitenbad loopt via de poort aan de rechterkant van het gebouw. Banenzwemmen is mogelijk op doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 14.00 uur.

Je dient vooraf via de webshop een tijdblok van 45 minuten te reserveren en een ticket te kopen. Reserveren of een ticket kopen bij het zwembad is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor elke bezoeker met uitzondering van de Club Aqua-jaarkaarthouders en bezitters van een meerbadenkaart. Zij kunnen alleen reserveren via reserveringen@sportfondsennijmegen.nl, op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur. Op werkdagen dien je dus ook voor het weekend te reserveren, in het weekend zelf is dit niet mogelijk. Dit geldt ook voor het weekend. Gelieve in de e-mail de laatste 5 cijfers van je kaartnummer vermelden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.