Binnen

Senior Aqua Fit

Blijf in beweging!

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Het sporten in water heeft veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Je spieren, botten en gewrichten blijven soepel. De meeste lessen zijn op muziek, om het tempo van de oefeningen aan te geven. Je kunt ontspannen werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht; dus aan een gezonde toekomst! De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Zij volgen regelmatig lessen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Maak je gebruik van de Aqua ClubCard? Dan mag je maximaal 2 keer achter elkaar deelnemen aan de Senior Aqua Fit. Zo houden we genoeg plek voor iedereen om deel te nemen aan de Aquasporten.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwempasje

Tarieven

Los ticket SAF - incl. koffie
8,50
10-badenkaart SAF - incl. koffie
70,00
Aqua ClubCard
510,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
540,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.