Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene en dienen ten alle tijden zwembandjes te dragen. Kinderen t/m 8 jaar met een zwemdiploma dienen ook een meezwemmende volwassene mee te nemen ter begeleiding.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Niet meezwemmen, maar wel gezellig mee naar binnen

Zwem je niet mee maar wil je wel mee naar binnen? Dan kun je na betaling plaatsnemen op het natte terras of buiten (mits geopend in de zomer) op de bankjes. Wil je niet mee naar binnen maar wel in onze accommodatie wachten, dan kun je plaatsnemen in onze horeca boven.

Let op! Kinderen t/m 8 jaar met een zwemdiploma dienen een meezwemmende volwassene mee te nemen ter begeleiding.

Wisselende openstelling 50-meterbad in het weekend

In het weekend hebben wij een wisselende openstelling van het 50-meter bad met het vrij zwemmen. Dit i.v.m. verhuur of activiteiten van de verenigingen. Klik hier voor het overzicht van de weekenden (alle data onder voorbehoud).

Van maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag ook in het 50-meterbad vrij zwemmen tussen 12:00 - 16:00 uur. Op donderdag is het vrij zwemmen in het 50-meterbad van 12:00 - 15:30 uur.

Wil je ook lekker komen zwemmen? Kom je zonder je ouders en ben je 14 jaar of ouder? Vergeet dan je legitimatiebewijs niet!

Hier kan bij de receptie naar gevraagd worden.
We willen graag een veilige sfeer, zodat iedereen met plezier kan komen zwemmen.
We controleren de legitimatiebewijzen steekproefsgewijs.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,50
12-badenkaart
65,00
Los ticket tot 4 jaar
5,50
12-badenkaart tot 4 jaar
55,00
Kwartaal abonnement
210,00
Aqua ClubCard
510,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
540,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.