Accommodaties

Sportfondsen Nijmegen beschikt over drie accommodaties, te weten Sportfondsenbad Nijmegen-West (combibad), het Erica Terpstra Sportfondsenbad (binnenbad) en Openluchtbad De Goffert. Zwemlessen voor jong en oud, groepsactiviteiten (aquasporten),vrij- en banenzwemmen: aan alles is gedacht.

Sportfondsenbad Nijmegen-West

nijmegenwest.jpg

Sportfondsenbad Nijmegen-West beschikt over zowel binnen- als buitenaccommodatie. Binnen: een 50-meter wedstrijdbassin met een hoge en lage springplank; recreatiebaden met een glijbaan, een wildwaterkreek en een bubbelbad; een instructiebassin en een Romeins bad. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de horeca. Ook zijn er diverse arrangementen voor kinderfeestjes. Bovendien is er een vergaderruimte. U kunt er terecht voor dagrecreatie en zwemlessen. Er zijn speciale zwemtijden voor gezinnen, volwassenen, (zwangere) vrouwen, baby/peuters en 50-plussers. De buiten accommodatie (met verwarmd zwembad met temperatuur garantie) is geopend van eind april t/m eind augustus. 15 keer per jaar is er discozwemmen (t/m 12 jaar) met verschillende thema’s.

Erica Terpstra Sportfondsenbad

ericaterpstra.jpg

Het Erica Terpstra Sportfondsenbad is een overdekt zwembad met een bassin met acht wedstrijdbanen van 25 meter en een doelgroepenbad met beweegbare bodem, met vier banen van 25 meter. U kunt er terecht voor abonnementszwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten. Er zijn zwemtijden voor alle leeftijden, gezinnen, banen zwemmen, (zwangere) vrouwen en baby/peuters. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte.

Openluchtbad de Goffert

goffertbad.jpg

Openluchtbad De Goffert is voor publiek geopend van eind april t/m half september. Zwemmen kan in het grote bassin en in het speelbad, waar de glijbaan niet ontbreekt. De kleintjes kunnen veel plezier beleven in hun eigen kleuterbad. In de buitenbaden hebben wij gedurende het seizoen een temperatuur garantie. De fraai aangelegde ligweide biedt uitgebreid gelegenheid om te zonnebaden en wordt het u allemaal te warm, dan zoekt u gewoon de schaduw van de bomen op of de verkoeling van het water.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.