Binnen

Banenzwemmen

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Aantal beschikbare banen

Tijdens het banenzwemmen wisselt het aantal beschikbare banen. onderstaande een overzicht van het aantal beschikbare banen tijdens het banenzwemmen in het wedstrijdbassin.

Aantal beschikbare banen 50-meterbad banenzwemmen.png

*Op zaterdag en zondag is er een wisselende openstellingen i.v.m. weekendverhuur. Daarom kan het aantal beschikbare banen dan afwijken van het schema.

Alle tijden, dagen en banen onder voorbehoud.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,50
12-badenkaart
65,00
Kwartaal abonnement
210,00
Aqua ClubCard
510,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
540,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.