Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale Jip-arrangementen in de horeca.

Reserveer direct rechts onderaan de pagina!

Na het plaatsen van de reservering ontvang je binnen enkele werkdagen een bevestiging per mail.

Het is heel druk met de kinderfeestjes, super leuk! Op een aantal dagen zitten wij zelf helemaal vol.

Op de volgende dagen is het daarom helaas niet meer mogelijk om te reserveren voor een kinderfeestje:

  • Vrijdag 14 juni 2024
  • Vrijdag 22 juni 2024
  • Vrijdag 29 juni 2024

Op vrijdag 5 juli zijn er nog een paar plekjes vrij.


Zaterdag 6 juli is de laatste dag waarop het mogelijk is om te reserveren voor een kinderfeestje. Daarna is het gedurende de zomervakantie (7 juli t/m 18 augustus 2024) niet mogelijk om te reserveren voor een kinderfeestje.

Veelgestelde vragen over kinderfeestjes

Super Jip-arrangement € 13,00 p.p.

Entree zwembad

Frietje met mayo, curry of ketchup

Snack naar keuze (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets)

Onbeperkt ranja drinken

Zakje chips naar keuze

Waterijsje of softijsje

Voor ouders/begeleiders gratis kopje koffie.

Astronauten feestje € 19,90 p.p.

Klik hier voor meer informatie

Dit kun je doen door middel van het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons een e-mail sturen op reserveringen.nijmegen@sportfondsen.nl. Na je aanvraag nemen wij contact met je op binnen enkele werkdagen om de reservering te bevestigen.

Op vrijdagen zijn er vaak disco-avonden. Kijk op onze Facebook-pagina of Instagram voor meer informatie voor de verschillende thema's. Let op! Het discozwemmen is alleen voor kinderen t/m 12 jaar en hun eventuele begeleiding. Onder begeleiding vallen de ouders/verzorgers van de kinderen die tenminste 18 jaar of ouder zijn. Kinderen t/m 8 jaar dienen altijd begeleiding mee te nemen.

Iedere vrijdag avond van 18:30 - 21:00 uur bij Sportfondsenbad Nijmegen-West. Let op! Het discozwemmen is alleen voor kinderen t/m 12 jaar en hun eventuele begeleiding. Onder begeleiding vallen de ouders/verzorgers van de kinderen die tenminste 18 jaar of ouder zijn. Kinderen t/m 8 jaar dienen altijd begeleiding mee te nemen.

Absoluut! Gelieve dit op voorhand aangeven via r.aarts@sportfondsen.nl of neem telefonisch contact op via 024-3727329 (tijdens kantooruren).

Het is mogelijk dat de kinderen voor- of achteraf gaan eten in het droge gedeelte van de horeca. Gelieve dit even op voorhand aangeven, dan zorgen wij dat er een tafel vrij is.

Ja, je kunt kinderfeestjes reserveren vanaf vijf kinderen.

Reserveren?

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.