Slechtweerbeleid Sportfondsen Nijmegen

Nieuws

Slechtweerbeleid Sportfondsen Nijmegen

0006_goffert006.jpg

Buitenbaden gesloten bij code geel, oranje of rood

Gesloten bij code geel, oranje of rood

De buitenbaden van de Goffert en van Sportfondsenbad Nijmegen-West gaan voor alle activiteiten dicht op het moment dat een van deze kleurcodes afgegeven worden door het KNMI. Niemand wordt meer toegelaten tot het buitenterrein en tot de zwembaden.

We communiceren dit zo ver mogelijk van tevoren, altijd via de websites van Sportfondsen Nijmegen. Dagelijks om 19.00 uur stellen we de openstelling voor de volgende dag vast en communiceren dit via onze website. Codes oranje en rood kunnen soms pas korter van tevoren afgegeven worden.

Sluiting op de dag zelf

Het kan zo zijn dat het weer op de dag zelf, onverwacht omslaat. In dat geval kan Sportfondsen Nijmegen besluiten de buiten accommodatie direct te sluiten. We bepalen ter plekke, op basis van het tijdstip en de actuele weerberichten, of we later op de dag weer opengaan.

Alternatief

Bij sluiting door Sportfondsen Nijmegen van de buitenbaden, kunnen bezoekers met hetzelfde dagkaartje of abonnement op dezelfde dag gebruik maken van onze binnenbaden. Voor het banen zwemmen is dat het Erica Terpstra Sportfondsenbad en Sportfondsenbad Nijmegen-West. Voor recreatief zwemmen en om banen te zwemmen is dat Sportfondsenbad Nijmegen-West. Check voor openingstijden altijd de website.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.