Binnenaccommodaties weer open vanaf 19 mei voor alléén banenzwemmen

Nieuws

Binnenaccommodaties weer open vanaf 19 mei voor alléén banenzwemmen

Banenzwemmen - ontspannen - header nieuw.jpg

Vanaf woensdag 19 mei worden de coronamaatregelen voor sporten verder versoepeld. Binnen banenzwemmen is weer mogelijk. Reserveren op voorhand blijft verplicht.

Naast zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar en banenzwemmen in de buitenzwembaden, is het vanaf volgende week weer mogelijk om binnen banen te zwemmen. De sporthallen, de fitnesscentra, de binnenzwembaden en andere binnensportaccommodaties zijn dan weer geopend.

Kom jij coronakilo’s killen? Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. Reserveren voor het banenzwemmen (binnen) is vanaf maandag 17 mei weer mogelijk. Groepslessen zijn momenteel nog niet toegestaan. Je kunt bij ons de volgende tickets aanschaffen:

Losse E-Ticket:

Je kunt via ons reserveringssysteem een e-ticket kopen. Kies het ticket voor de gewenste tijd, bestel de tickets en reken af met iDEAL. De e-tickets worden direct na het voltooien van de betaling per mail naar je toegestuurd. Geen e-ticket ontvangen? Kijk dan in je spammap. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar reserveringen@sportfondsennijmegen.nl. Reserveren via dit e-mailadres is niet mogelijk

Meerbadenkaart-, AquaClubCard- en jaarkaarthouders:

  1. Ga naar onze webshop
  2. Je moet wel eerst inloggen
  3. Log in met je: voor- en achternaam en je kaartnummer (laatste 5 cijfers van je barcodekaart)
  4. Druk vervolgens op Tickets
  5. Ga naar Bannenzwemmen Binnenbad
  6. Kies de gewenste dag en tijdstip wanneer je wilt komen zwemmen
  7. Kies je abonnement vorm: AquaClubCard-jaarkaart of meerbadenkaart
  8. Voeg toe aan je winkelwagen
  9. Druk op doorgaan

Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je reservering (deze bevestiging hoef je niet uit te printen, je naam staat bij ons genoteerd). Neem wel bij je bezoek aan ons zwembad wel je barcodekaart mee s.v.p. Let op: bij niet verschijnen op het gereserveerde moment zal de receptie één (1) bezoek van je kaart afboeken.

Lukt het inloggen niet?
Stuur dan een e-mail naar: reserveringen@sportfondsennijmegen.nl. Wij zullen het e.e.a. voor jou nakijken en zenden u de eventueel de juiste inloggegevens.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.