Blijf fit-les tijdens de lockdown!

Nieuws

Blijf fit-les tijdens de lockdown!

Online les

U kunt nu gratis meedoem met de online 'Blijf fit-les', gegeven door onze instructrice Kim! De les zal live via Google Meet gegeven worden en kunt u gewoon thuis volgen.

U kunt nu gratis meedoen met de online 'Blijf fit-les', gegeven door onze instructrice Kim! De les zal live via Google Meet gegeven worden en kunt u gewoon thuis volgen. De lessen zijn voor zowel jong als oud!

Lestijden en dagen

– dinsdag van 19.30 tot 20.15 uur

– woensdag van 20.00 tot 20.45 uur

(Houd er rekening mee dat de les makkelijk wat uit kan lopen i.v.m. extra uitleg vooraf en technische- of verbindingsproblemen)

Hoe werkt het?
Indien u graag wilt deelnemen aan deze les, kunt u zich hiervoor aanmelden door een mail met de gewenste dag/tijd te sturen naar: kim.workout.sfn@gmail.com. U krijgt dan 15 minuten voor aanvang van de les een link toegestuurd, waar u op kunt klikken om deel te nemen. U kunt de link ook kopiëren en plakken in uw browser (Chrome wordt aanbevolen). Ongeveer 5 minuten voor aanvang van de les wordt u 'binnen' gelaten.

– U kunt ervoor kiezen uw video uit te schakelen, zodat andere deelnemers u niet kunnen zien.
– Tijdens de les wel graag ook uw microfoon dempen!

Geen nood als u er niet uit komt, samen lossen we het wel op!

Tips
– Zorg dat u wat ruimte om u heen heeft om lekker te kunnen bewegen. De les is wel gemaakt om in een kleinere ruimte te kunnen doen, maar languit kunnen staan en liggen is wel zo handig.
– Zorg dat u de ruimte waarin u sport niet té warm stookt.
– Zet een flesje of glas water in de buurt, blijf goed drinken tussen de oefeningen door!
– Voor de oefeningen op de grond kunt u een matje of deken onder u leggen.

– Indien u via uw mobiele telefoon deelneemt, kunt u vaak het beeldscherm delen met uw tv, waardoor u een groter beeld krijgt.
– Voor beter geluid kunt u draadloze oordopjes of pods gebruiken, ofwel extra boxjes aansluiten.
– U kunt de les meedoen op sportschoenen of blote voeten, liever niet op sokken i.v.m. het risico op uitglijden.

Heeft u nog vragen, stuur gerust een e-mailtje!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.