Reserveren & Tickets

Reserveren & Tickets

Reserveer nu een plekje voor één van onze activiteiten.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus, is reserveren verplicht. Let op: de reserveringspagina opent in een nieuw venster!

Reserveer

Veelgestelde vragen over reserveren

Sportfondsenbad Nijmegen-West:

Vanaf donderdag 29 april is het reserveren voor meerbadenkaart-, AquaClubCard- en jaarkaarthouders voor Sportfondsenbad Nijmegen-West gewijzigd. Ga naar de website van Sportfondsenbad Nijmegen-West, klik op “Reserveren & Tickets”, vervolgens op “Reserveer”. Klik vervolgens op ‘Inloggen’ bovenaan de site. Je vult je voor- en achternaam en je kaartnummer in. Als het inloggen goed is gegaan, kun je de dag en tijd reserveren , waarna je je soort kaart waar (inloggen verplicht) € 0,00 achter staat kunt aanklikken. Reserveren per e-mail is vanaf 1 mei niet meer mogelijk.

Openluchtbad de Goffert:

Reserveren voor meerbadenkaart-, AquaClubCard- en jaarkaarthouders in Openluchtbad de Goffert kan via kassa-goffert@sportfondsennijmegen.nl. Op werkdagen dien je dus ook voor het weekend te reserveren, in het weekend zelf is dit niet mogelijk. Gelieve in de e-mail je voor- en achternaam, de reserveerdatum en het tijdstip vermelden. Vergeet niet in je e-mail de laatste 5 cijfers van je kaartnummer vermelden.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alleen via ons reserveringssysteem.

Gelieve een e-mail te sturen naar reserveringen@sportfondsennijmegen.nl en vermeld je accommodatie. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail. Het kan namelijk sporadisch voorkomen dat e-tickets niet doorkomen vanwege de drukte.

Het wijzigen of annuleren van reserveringen is helaas niet mogelijk. Er vindt geen restitutie van betaalde reserveringen plaats. Heb je gereserveerd middels een AquaClubCard of meerbadenkaart? Er zal dan één tegoed van je kaart afgewaardeerd worden.

Het wijzigen of annuleren van reserveringen is helaas niet mogelijk. Er vindt geen restitutie van betaalde reserveringen plaats.

Nee, dit mag ook een foto zijn of een PDF-bestand op je mobiele telefoon.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor onze activiteiten, wij willen iedereen een eerlijke kans geven op een plekje. 's Maandags worden alle plekken voor de daaropvolgende week vrijgeven. Vanaf maandag kun je dus weer opnieuw reserveren voor de activiteiten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.