Binnen

Discozwemmen

Een DJ, zwemmen, spetteren en dansen

Grote lichten uit, muziek en discolichten aan! Tijdens discozwemmen toveren we ons zwembad om tot een discotheek. Door onze speakers klinken de laatste hits. Op sommige avonden is er zelfs een echte dj aanwezig. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je het weekend beter inluiden? De discoavonden zijn elke vrijdag avond van 18:00 - 21:00 uur. Het discozwemmen begint om 18.00 uur, de DJ start om 19.00 uur

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A-diploma t/m 12 jaar (en ouders ter begeleiding)
    • Let op! Het discozwemmen is alleen voor kinderen tot en met 12 jaar en hun eventuele begeleiding. Onder begeleiding vallen de ouders/verzorgers van de kinderen die tenminste 18 jaar of ouder zijn. Kinderen t/m 8 jaar dienen altijd begeleiding mee te nemen.
  • Kinderen die niet kunnen zwemmen met een meezwemmende ouder/ouders

Ben je 12 jaar of jonger, dan betaal je maar € 6,- per persoon. Je kunt ook een knipkaart kopen van € 35,- per kaart voor 7 keer entree (niet persoonsgebonden). Reserveren is niet meer nodig!

Kinderfeestje
Zoek je dé plek voor een spetterend kinderfeestje? Kom met alle kids naar het zwembad! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Klaar met zwemmen? Dan staat er lekker eten klaar. Klik hier voor de mogelijkheden.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,00
Discozwemmen - 7x
35,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.